O nás


Na začiatku ako býva dobrým zvykom predstaviť sa. Náš tím hobbyshopu tvorí Sonka, Janka a Nela. 

Sonka je osôbka, pre ktorú scapbooking a cardmaking je vášňou a dlho-životným smerovaním. Hľadá novinky a zaujímavosti v tejto oblasti a pripravuje rôzne školenia. Sama absolvuje školenia v zahraničí odkiaľ prinesie veľa zaujímavých inšpirácii. Jedným slovom scaperka srdcom i dušou.

Janka je v našom tíme grafičkou a fotografkou. Všade, kde sa niečo deje nájdete našu Janku s fotoaparátom v ruke, aby Vám čo najvernejšie priblížila atmosféru na kurzoch, alebo aby zachytila čo najlepší detail na produktoch. Keď treba banner je to osôbka, ktorá hneď otvára grafický program.

Nela je mladá energická žienka, ktorá je ťahúňom každého projektu. Tvorí newsletter a pridáva novinky na FB.

Technické zázemie nám robí náš šéf Peter, ktorý má veľa dobrých nápadov.

Veríme v to, že náš obchod www.hobbyshop.sk bude vyhľadávaným obchodníkom pre kreatívny materiál.

Hobbyshop má v sebe slovíčko "hobby" a preto do budúcna by sme chceli rozšíriť náš sortiment aj o materiál pre iné hobby techniky, ako napríklad decoupage.

Každý má svoje sny a vízie, ale bez toho, aby ste niečo preto urobili to nejde. My sa pomalými krokmi posúvame vpred a už máme aj náš showroom v Slovenskej Ľupči, kde si môžete materiál, ktorý máme v našom e-shope pozrieť naživo. Niekedy je lepšie raz vidieť ako sto krát počuť.

Materiál, ktorý sa u nás predáva je zväčša import zo zahraničia. My by sme to chceli aspoň čiastočne zmeniť. Pracujeme aj na vlastných výrobkoch, ktoré Vám budeme postupne ponúkať.

Za krátke obdobie (2 mesiace od vstupu na trh), sme pre Vás vytvorili:

- nálepky so slovenskými výrazmi

- lepenkové albumy, ktoré sa veľmi dobre ujali

- dve kolekcie scrapbookových papierov

- niekoľko dizajnov u Vás obľúbených receptárov a zápisníkov.

Bude pre nás potešením vyrábať pre Vás niečo nové, čo využijete pri svojej tvorbe. Novinky z našej dielne Vám budeme predstavovať nielen tu na blogu, ale aj na iných našich stránkach, hlavne na Facebooku... 

Postupne na tomto blogu nájdete aj inšpirácie od nášho dizajn tímu.

Samozrejme potešíme sa, keď nám pošlete fotografie aj svojich vydarených diel, hlavne ak na ich základ využijete materiál z našej dielne. Neváhajte ich poslať na e-mail info@hobbyshop.sk, a my vás odmeníme.

Váš hobbyshop.sk

© 2017 HobbyNews - online magazín HobbyShopu.sk, OTAVIUS, spol. s r.o.
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky